Reading & Healing

Nieuw!

Wanneer er spanning, gedragsproblemen bestaan of het einde van het leven in zicht komt kan een healing in combinatie met diercommunicatie ontspanning en ondersteuning bieden. Graag help ik jullie hiermee.

Een healing is een aanraking met een intentie. Een intentie om aanwezig te zijn, iets los te laten of volledig te doorvoelen. Tijdens de aanraking communiceer ik met het dier, leg ik situaties uit of kijk ik met het dier wat er schuilt onder bepaalt gedrag. Het kan ook zo zijn dat ik je meeneem in een meditatie en we samen gaan communiceren met jouw dier.

Omdat het een nieuw aanbod betreft nu tijdelijk van 100 euro voor 50 euro exclusief reiskosten. 

Tijdens een healingsessie kan naast de daadwerkelijke aanrakingen ook gebruik gemaakt worden van Reconnective Healing. 

Als dieren niet goed aangeraakt kunnen worden dan maak ik hier vaak gebruik van. Met mijn handen voel ik de blokkades in de energiesysteem die zich om het dier bevindt en zet ik de energie weer in beweging. 

Alles bestaat uit energie. Dit leerde ik toen ik in aanraking kwam met Reconnective Healing®.
Reconnective Healing® heeft mij veel gebracht. Reconnective Healing® wordt door de ´ontdekker´ beschreven als;

" de nieuwe energie, het licht en de informatie van onze planeet. Het is een sterk ontwikkelde vorm van energie-interactie die onze gezondheid, balans en kwaliteit van levensvoortgang blijft bevorderen met oneindige vrijheid en vergroot bewustzijn. Het bevordert ons vermogen om onszelf te balanceren en het leven van anderen te beïnvloeden. Het wordt door de wetenschap van vandaag erkend als de Reconnective Healing-frequenties, het nieuwe all-inclusive spectrum van energie, licht en informatie. Deze trillingsfrequenties omvatten de energiesystemen en de voordelen van alle energietechnieken die we kennen, maar zijn toegankelijk zonder ingewikkelde stappen, procedures of rituelen en kunnen door iedereen worden geleerd.

Reconnective Healing® is geen therapie of behandeling. Het is VERANDERING. De ervaring van elke persoon of dier zal uniek zijn, omdat ieder van ons zijn eigen onafhankelijke perfectie heeft."