Diercommunicatie

Diercommunicatie is het communiceren met dieren op afstand of ter plaatse via een vorm van energie uitwisseling. Wat het dier nodig heeft of wilt vertellen, komt binnen in woorden, beelden of gevoel (telepathie).

Ik maak gebruik van diercommunicatie om het dier voorafgaand aan de behandeling te benaderen om aan te geven wanneer ik langskom en wat ik kom doen (als ik op locatie kom). 

Tijdens de behandeling gebruik ik het als tool om de behandeling te ondersteunen, en de hond of het paard gerust te stellen. (Dit lukt niet altijd als er veel onrust is of angst). Ik gebruik dit niet om tijdens de behandeling vragen te beantwoorden, hiervoor kunt u apart een consult aanvragen.

Diercommunicatie op locatie 

Nu tijdelijk van 60 euro exclusief reiskosten voor 30 euro exclusief reiskosten.

Wijze woorden van jouw dier

Daarnaast doe ik ook consulten diercommunicatie op afstand. Stuur hiervoor een recente foto waar 1 of beide ogen van het dier duidelijk op zichtbaar zijn en geen andere mensen of dieren opstaan, te samen met overige informatie (naam eigenaar, naam dier, geslacht, leeftijd) en maximaal 6 vragen naar natuurlijkholistisch@outlook.com. Je ontvangt van mij een betaalverzoek. Na betaling ontvang je binnen 2 weken het verslag ( eventueel aangevuld met een spraakbericht ) per mail. 

Nu tijdelijk van 60 euro voor 30 euro.