Diercommunicatie


Diercommunicatie
is het communiceren met dieren op afstand of ter plaatse via een vorm van energie uitwisseling. Wat het dier nodig heeft of wilt vertellen, komt binnen in woorden, beelden, gevoel of gewoon weten.

Alles, een steen, een boom, een orgaan, heeft zijn eigen trilling. Zo ook de gedachten. Als je oefent met het afstemmen op die trilling, kun je telepathisch communiceren met een dier. 

Communiceren of praten met dieren is iets wat iedereen kan maar vele van ons verleerd zijn. 

Een gesprek met een dier is vergelijkbaar met een gesprek met een mens. Het ligt aan de persoon tegenover je, aan het moment of hoe je je voelt, wat je in een gesprek kwijt wilt.


Wijze woorden van jouw dier

Dit communiceren kan op afstand. Je kan bij mij een consult diercommunicatie boeken waarna je een verslag of voicebericht teruggestuurd krijgt. 

Om een afspraak te maken stuur je mij een recente foto waar 1 of beide ogen van het dier duidelijk op zichtbaar zijn en geen andere mensen of dieren opstaan, te samen met overige informatie (naam eigenaar, naam dier, geslacht, leeftijd) en maximaal 6 vragen naar natuurlijkholistisch@outlook.com. Je ontvangt van mij een betaalverzoek. Na betaling ontvang je binnen 2 weken het verslag ( en/of spraakbericht ) per app of mail.

Diercommunicatie tarief

Nu tijdelijk van 70 euro voor 50 euro. 


Tijdens een behandeling communiceer ik zelf met het dier maar beantwoord ik geen vragen. Dat is alsof je aan het werk bent en tegelijk een diep gesprek met iemand probeert te voeren. Wanneer je niet volledig aanwezig kan zijn doet dit geen recht aan het gesprek. Wanneer de klacht ook een emotionele oorzaak heeft kan dit anders zijn of wanneer het dier voor een reading&healing komt. Ik communiceer tijdens de behandeling wat ze nodig hebben of wat ik ga doen. De dieren vinden hierdoor meer rust. Tenzij een dier extreem hoog zit in zijn stress, dan kan het zijn dat ik daar niet doorheen kom.