Reconnective Healing®


Alles bestaat uit energie. Dit leerde ik toen ik in aanraking kwam met Reconnective Healing®.
Reconnective Healing® heeft mij veel gebracht. Reconnective Healing® wordt door de ´ontdekker´ benoemd als;

" de nieuwe energie, het licht en de informatie van onze planeet. Het is een sterk ontwikkelde vorm van energie-interactie die onze gezondheid, balans en kwaliteit van levensvoortgang blijft bevorderen met oneindige vrijheid en vergroot bewustzijn. Het bevordert ons vermogen om onszelf te balanceren en het leven van anderen te beïnvloeden. Het wordt door de wetenschap van vandaag erkend als de Reconnective Healing-frequenties, het nieuwe all-inclusive spectrum van energie, licht en informatie. Deze trillingsfrequenties omvatten de energiesystemen en de voordelen van alle energietechnieken die we kennen, maar zijn toegankelijk zonder ingewikkelde stappen, procedures of rituelen en kunnen door iedereen worden geleerd.

Reconnective Healing® is geen therapie of behandeling. Het is VERANDERING. De ervaring van elke persoon of dier zal uniek zijn, omdat ieder van ons zijn eigen onafhankelijke perfectie heeft."

Reconnectieve Healing kan ik bij het paard inzetten als enkele techniek of in combinatie met de andere technieken. Soms gebruik ik dit als start bij paarden die niet graag aangeraakt worden. Ook gebruik ik het soms lokaal om de energieblokkades die voelbaar zijn in beweging te zetten.  


Omdat alles uit energie bestaat, kan een Reconnective Healing® behandeling voor het paard ook op afstand gegeven worden. Wilt u weten of Reconnective Healing® uw paard kan ondersteunen ? Voor vragen kunt u mailen naar natuurlijkholistisch@outlook.com