Over Natuurlijk Holistisch

Zoekt u een behandelaar met achtergrond? Dan bent u aan het juiste adres. Ik ben Susan Dekker en ik ben van origine opgeleid als humaan fysiotherapeut.

Ik was in opleiding voor humaan osteopaat toen het leven anders liep dan verwacht. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik op zoek ging naar mijn passie. Dat bleek het behandelen van paarden te zijn.

Eind 2018 ben ik naar Friesland verhuisd zodat ik mijn paarden aan huis kan houden.  Drie schatten van paarden staan er nu in mijn achtertuin. Allemaal op mijn pad gekomen en alle drie met hun eigen verhaal, uitdagingen en karakter.  Zij zorgen ervoor dat ik blijf luisteren en groeien.

Omdat ik heb geleerd en ervaren dat alles uit energie bestaat en paarden geen blokkades hebben om dit te ervaren, heb ik ervoor gekozen om mij te verdiepen in de behandeltechnieken die u op deze site vindt.

Omdat mijn oude droom dierfysiotherapie ook weer trekt sinds ik paarden behandel, ben ik in september 2019 gestart met de opleiding dierfysiotherapie. 

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik op zoek ging naar mijn passie.

Dat bleek het behandelen van paarden te zijn.